Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Set korenín v darčekovej krabičke

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Korenie Q

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Ukončené
10,90 €

V cene:

  • 1× 30 g Aglio peperoncini 
  • 30 g Enchiláda
  • 30 g Argentínska zmes
  • 1× 30 g Curry Colombo
  • 30 g Brušeta zeleninová
  • 30 g Paprika zaúdená
  • 30 g Čubrica zelená
  • 1× 20 g Cesnak plátky
  • 1× 50 g Údená soľ
  • 1× 30 g Garam Masala
  • 1× 30 g Staročeské korenie
  • 1× 20 g Saturejka 

Doručenie:

Osobný odber na prevádzke
Zadarmo (8 prac. dní)

Slovenská pošta - balík na poštu
2,50 € (10 prac. dní)

Miesto osobného odberu:

Korenie Q

Exnarová 36, Prešov

Okoreňte si nielen život, ale aj svoju gastronómiu. Veď korenie je korením života!

Prinášame vám set 12 korenín v krásnej darčekovej krabičke. A nielen tie klasické, ale aj poriadne exotické, takže vaše jedlá budú chutiť každý deň trochu inak, vždy však famózne.

Aglio peperoncini:

Červeno-žlto-zelená hrubá stredne ostrá zmes talianskej kuchyne.

Použitie: cestoviny, náplne cestovín, pizza, šaláty, grilovaná zelenina, vaječné pokrmy.

Zloženie: cibuľa, cesnak, paprika, soľ max. 16%, chilli, čierne korenie, oregáno, petržlen

Enchilada:

Zloženie: Paprika, soľ 29%, cesnak, cukor, glutaman, kyselina citrónová, E330, ďumbier, oregáno, kurkuma , rímsky kmín, stol. olej, čierne korenie, cibuľa, maltodextrin, protihrudkujúca látka – zmes škrobov

Použitie: Používa sa na marinovanie mäsa,  syr,  fazuľa,  zemiaky,  zelenina,  morské plody, alebo ich kombinácie.

Argentínska zmes:

Zloženie: soľ 31%, paprika červená vločky, paprika sladká, čierne korenie, cesnak, HORČICA, koriander, cibuľa, cukor, tymián, petržlenová vnať

Použitie: Používa sa na marinovanie mäsa pred grilovaním. Zmes sa zmieša s extra panenským olivovým olejom a marinujeme 3 hodiny.

Curry Colombo :

Zloženie: kurkuma, HORČICA, koriander, cesnak, ďumbier

Použitie: Použitie v kulinárskej kuchyni.

Brušeta zeleninová:

Jemne pikantná hrubá zmes na tousty s chuťou zeleniny s vysokým podielom sušených paradajok.

Charakteristika: talianske neostré do červena sfarbené hrubé zmesi s vysokým podielom sušených paradajok a soli
Možnosti použitia: zmes na tousty troch rôznych chutí

Postup na prípravu štyroch porcií: približne 40 g zmesi dobre premiešajte s cca. 100 ml vlažnej vody a nechajte odstáť 5 min. Potom zmes natrite na toasty a dajte na pár minút zapiecť pri 180 °C. Hotové Bruschetta pokvapkajte olivovým olejom a podávajte. Môžete tiež zapiecť s plátkovým, alebo strúhaným syrom.

Paprika červená zaudená:

Používa sa pri príprave paelly, rýb, kuracieho mäsa. Doporučuje sa koreniť na konci tepelnej úpravy pokrmu.

Čubrica zelená

Korenie Čubrica je nepáliva koreninová zmes pôvodom z balkánskej kuchyne, často používaná v Bulharsku.
Toto korenie výborne dochutí mleté mäsa, zapekané zeleninové pokrmy a rôzne druhy mäsa, husté zeleninové polievky, strukovinové jedlá, zvlášť fazuľové.
Čubricu odporúčame najmä do mletého mäsa, ale hodí sa aj na chlieb s maslom, na syr, do slanej tvarohovej nátierky, alebo na plátky slaniny.

Zloženie: soľ, senovka grécka, cesnak, petržlen, glutaman, bazalka

Cesnak plátky:

Požíva sa do mnohých jedál a dobre sa znáša s mnohými posilňujúcimi bylinami. Používa sa ako do varenia, tak aj na dekorovanie jedla.

Udená soľ:

Soľ dodáva jedlu jedinečnú údenú chuť.

Garam masala:

Pikantná až ostrá zmes korenia. Používa sa na ochutenie napríklad jogurtu, obľúbených hlavne v Indii, ďalej na pokrmy pripravované na ihle a na grile. Zmes sa skladá z rímskej rasce,  čierneho korenia,  klinčeka,  muškátového kvetu,  koriandra,  kardamónu a bobkového listu .

Zloženie: Koriander, rasca, škorica, čierne korenie, kardamón, klinčeky, badyán, bobkový list

Použitie: Má veľmi aromatickú chuť a je vhodné na prípravu, jahňacieho a kozieho mäsa, čerstvých rýb, zemiakov a zeleniny. Pridáva sa na konci pečenia.

Staročeské korenie:

Slabo ostrá zmes.

Zloženie: Nové korenie, rasca, koriander, škorica, bobkový list, soľ 16%, ďumbier, korenie.

Použitie: Pečené alebo dusené mäso, husté zeleninové polievky, omáčky.

Saturejka:

Pridávame ju do kapusty, kelu, strukovín, zemiakov, zeleninových jedál, nátierok, plniek a zeleninových šalátov. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

Juliana Kahunová-KAHUNA, Krompašská 6398/6, 08001 Haniska

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore