Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Prvotriedne kadernícke služby pre pánov i dámy. Voľné termíny aj dnes!

3,9 / 5 MS Štúdio Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Eva Siminská

Dobry vecer, ak si kupim dva kupony kvoli kombinacii (chcem kompletnu upravu od strihania a farbenia po celkovy styling s tvarovanym vyfukanim), je mozne jednu masku „vymenit“ za to drahsie fukanie?
Uz som u Vas bola a spokojna:-)
Dakujem

MS Štúdio

Dobry den, bohizial lkupony sa zamenit nedaju, ale urcite sa nejako dohodneme k vasej spokojnosti, skuste nam zavolat na 0914 13 13 13.

Team MS Studia

Gabika

Dobry den.Chcela by som sa spytat.Farbim si vlasy tmavohnedou farbou,nakolko mam sediny.Mozem si dat melir?

Martina

Dobrý deň, prosím Vás, ak som si vybrala a kúpila farbu, ktorú si chcem dať na vlasy ale rada by som si dala vlásky zafarbiť od profesionála + ich aj jemne ostrihať a ošetriť, aký typ voucheru si mám kúpiť? Vedeli by ste mi nafarbiť vlasy aj mojou farbou? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Katarina

Dobry den,udaj „po lopatky“ je myslený tak,ze po lopatky zhora od krku,ci po celej dĺžke lopadky? A od čoho závisí doplatok 5–15€? Dakujem za odpoved.

Lucia Gajdošová

Dobrý den, mam hustejšie vlasy nad lopatky a chcela by som si dat urobit blond omre- studený odtien na nefarbenu spinavú blond aký variant kupónu by som mala zvoliť a kolko by trvala úprava vlasov. Dakujem za odpoved

MS Štúdio

Dobry den, bohuzial ombre momentalne nemame v ziadne z variant. Mozete si zakupit kuponik na strihanie a ombre si potom doplatite podla dlzky vlaskov na salone. Viacej informacii Vam vieme poskytnout telefonicky na 094 13 13 13.

Prajeme Vám pekný deň. MS studio.

Dominika Jagerova

Dobry den, ja mam trosku dlhsie vlasy nez po lopatky, avsak nie su velmi huste a chcem ich len skratit o 8 cm, pri variante c. 3. avsak nemam zaujem o botoxovu masku, ani o styling, ani o poradenstvo. Mam zaujem len o umytie, strih koncekov o 8cm a fukanie do rovna. Aj napriek tomu by ste mi uctovali poplatok 5 az 15eur? pretoze sami to zda trosku nefer, uctovat 5 ci nebodaj 15 eur za obycajne skratenie vlasov bez naroku na botoxovu masku a styling. Taky strih mi kadernicka vzdy spravi za par minut.
Dakujem vopred za info.

MS Štúdio

Dobrý deň.
Službu, ktorú by ste chceli u nás absolvovat, prostredníctvom voucheru cez zlavový portál, máte presne určenú a rozpísanu. V kupone na strihanie, je pre každú zákazníčku v danej cene k službe poradenstvo, ktoré pravdaže sa poskytuje, aby sme si určili aký strih by si klientka želala a aby sme určili nasledujúci postup úpravy vláskov. Ak nechcete využit bottoxovú masku, nemusíme vám ju aplikovat, to je na vašom výbere. Čo sa týka stylingu a konečnej úpravy, máte tam, ako každá zákazníčka zahrnuté prípravky na ošetrenie vlasov, a ochranný sprej pred fúkaním vlasov, aby sme zabránili poškodeniu teplom, ktoré predpokladáme využijete. Ďalej v stylingu sú zahrnuté prípravky ako olejček, vosk či lak, ktoré samozrejme po konzultácii s kaderníčkou môžete aj nemusíte využit.
Doplatok od 5–15 euro závisí od dĺžky a hustoty vašich vláskov. Kedže máte vlasy dlhšie ako po lopatky, musíte chápat, že je tam náročnejšia úprava ohľadom služby aj časovej náročnosti, ako pri krátkych vlasoch.
Dúfame, že sme vám zodpovedali vaše otázky.
Prajeme Vám pekný deň. MS studio.

Renata

Dobry den, chcem sa spytat v pripade, ze mam dlhe vlasy pod lopatky ale nie huste a chcem si dat podstrihnut iba konceky v akej sume je doplatok?

MS Štúdio

Dobry den, ak mate vlasky po lopatky a nie huste, neuctuje sa ziadny doplatok, iba ak by bol dlhsie nez po lopatky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore