Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Trojdňový alebo týždňový Kúpeľný & Wellness pobyt s liečivými procedúrami v hoteli Park**** Piešťany

4,6 / 5 Hotel Park**** Piešťany (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Musil

Dobrý deň,chcel by som sa spýtať či máte voľný termín pre dve osoby od 1,4 do 10,4 na 8 dní aj s nejakými procedúrami.Musil

Hotel Park****

Dobrý deň pán Musil,
1.4. je už hotel obsadený. Voľné ubytovanie je možné od 2.4. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na recepcii, t. č. 033 79 51 111.
Prajeme pekný deň.

Zuzka

Dobrý deň,

Dobrý deň, zakúpili sme si voucher pre dve osoby na tri dni a chcela by som sa opýtať, koľko by sme platili za prístelku na dve noci pre dieťa (12 rokov) a 1× obed pre tri osoby. Máme zaplatenú len polpenziu. Ďakujem.

Hotel Park****

Dobrý deň,
s touto požiadavkou sa obráťte priamo na rezervačné oddelenie, kde Vám vypočítajú presnú kalkuláciu. E-mail: reception@hotelpark.sk.
Prajeme pekný deň.

Zuzana

Dobrý deň,
Pred šiestimi dňami som zaplatila pobyt v Piešťanoch v hoteli PARK a
do dnešného dňa mi neprišiel poukaz. Čo s tým? Bol to vianočný darček.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
Voucher evidujeme ako odoslaný na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie.
Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/login, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi.

Prajem Vám pekný deň

Martin scuka

Zdravím obiednal som si relax pobyt v hoteli park v Piešťanoch. Zaplatiť to mam cez bankový prevod. Nedá sa to, že vám to vložím priamo na účet a ak áno aká je to banka? Ďakujem

Hotel Park****

Dobrý deň, napíšte nám požiadavku prosím na reception@hotelpark.sk, radi Vám zašleme požadované informácie na Váš mail. Ďakujeme Vám za Váš záujem o pobyt v hoteli Park a tešíme sa na Vašu návštevu. S pozdravom Hotel PARK

Mata

Dobry den, mala by som zaujem o tyzdenny wellness pobyt ale iba pre jednu osobu…co mi mozete ponuknut a v akej cenovej relacii? Dakujem

Hotel Park****

Dobrý deň,
nakoľko máte záujem o špeciálnu ponuku, ktorá nie je na tejto stránke, napíšte nám prosím Vašu požiadavku na reception@hotelpark.sk a veľmi radi Vám vypracujeme zaujímavú ponuku. Ďakujeme Vám za Váš záujem o pobyt v hoteli Park a tešíme sa na Vašu návštevu.
S pozdravom Hotel PARK

Petra H.

Dobrý deň, píšete, že v cene variantu je parkovanie a potom v príplatkoch pýtate 2 € na noc, tak nerozumiem… Je v cene parkovanie či nie?

Hotel Park****

Dobrý deň, bezplatné parkovanie je možné len na ceste v okolí hotela. Hotelové parkovisko, ktoré je zabezpečené rampou a kamerovým systémom je spoplatnené sumou 2€/noc. Ďakujeme za Váš záujem o pobyt v hoteli Park a tešíme sa na Vašu návštevu.
S pozdravom
Hotel PARK

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore