Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Kontakt wellness hotel s exkluzívnym bazénovým a wellness svetom

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Kontakt Wellness hotel **** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Verka

Dobrý den, sháním ubytování od 22.7.-29.7.17 pro 2os.+ 1 dítě(11let). Bylo by možné uplatnit voucher i v tomto období? Děkuji Verka

Zlavomat.sk

Dobrý deň, táto ponuka na pobyt sa vzťahuje len na ubytovanie do 30.6.2017. Po tomto termíne žiaľ nie je možné využit ponuku túto ponuku na pobyt.
Prajem Vám pekný deň

Miroslav Ďurica

Dobry, chcel by som sa spytat, ci je mozne voucher pouzit ako darcek pre 2 dospele osoby + dieta 5 rokov a dieta 2 roky + aka by bola cena. Pripadne aka cena by bola s doplnenim stravy na polpenziu. Vdaka

Kontakt Wellness hotel ****

Dobrý deň, Miroslav. Vouchery, ktoré predávame cez zľavomat, je samozrejme možné zakúpiť ako darček, ale treba myslieť na obmedzenú platnosť ceny – a teda do 30.6.2017 a pobyt sa dá využiť len cez týždeň. Z ponúkaných možností je aj pobyt s polpenziou pre 2 osoby na 2 noci za cenu 239 €. Ako ďalej uvádzame – dieťa do 3 rokov má zdarma pobyt. Nakoľko sa ceny vzťahujú na 2– lôžkové izby, v tomto prípade by ste museli využiť 3– lôžkovú izbu alebo apartmán. Pre 5 ročné dieťa platí: dieťa od 3 do12 rokov na pevnom lôžku s polpenziou pri 2 nocovom pobyte za doplatok: 96 € / pobyt. Príplatok za apartmán je 35 €/ noc. Je teda na Vás, ktorú alternatívu si zvolíte, voucher si zakúpite cez zlavomat.sk a doplatky zaplatíte hotelu, ktorý Vám aj vystaví finálny voucher. Pre viac informácií sú Vám plne k dispozícii kolegynky na recepcii, ktoré môžete osloviť na recepcia@hotelkontakt.sk alebo telefonicky na 0902868768. Krásny deň z Tatier Vám želáme!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore