Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Exkluzívna značková fotokniha XL alebo A4 v tvrdých doskách

4,7 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Marian

Dobrý deň.
Objednal som si u Vás už niekoľko kníh.Spokojnos­ť.Teraz by som chcel ďalšiu, ale chcem vymeniť niekoľko fotiek.Len mi nepovedzte, že musím znova nahrať asi 200 fotiek aj s pozadím.Dnes som to skúsil prerobiť,úspešne som to odoslal, ale odpoveď žiadna.Ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Nie je potreba vytvárať opätovne návrh. Môžete si otvoriť pôvodný návrh, zvoliť z menu „Objednať ďalšiu kópiu“ a následne spraviť zmeny a potom odoslať návrh do výroby.

Irena Magnes

Dobrý deň chcem sa opýtať či budete opäť na zlavomate s podobnou ponukou nakolko terajšiu nestíham vyrobiť do 30.9. a chcela by som využiť času ponuku. Ďakujem za odpoved.

FotoMagica

Dobrý deň.
Ano, v ponuke bude obdobná ponuka, dátum spustenia akcie momentálnie nie je však určený .

Katka

Dobry den do kedy je mozne uplatnit si voucher?dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Platnosť voucheru je do 30. 9. 2017 .

Anna

Dobrý deň, ako zaplatím pri objednávaní fotoknihy aj za dopravu (doručenie kuriérom)?

FotoMagica

Dobrý deň
Za doručenie kuriérom platíte pri preberaní zásielky priamo kuriérovy.

Romana Guthová

Dobrý deň,
prosím vás, v ponuke je uvedená kniha A4 (kod A30), ale v aplikácii je uvedený kód A31 v týchto rozmeroch.. aký kód teda zadať?
a ešte sa chcem opýtať, ak je kniha 24 stranová a bude vyplnených iba 21 strán, dajú sa tie zvyšné strany vymazať alebo bude kniha vytlačená aj s prázdnymi stranami?
Ďakujem za odpoveď

FotoMagica

Dobrá deň . Pri zakúpení voucheru na fotoknihu A4 si prosím zvoľte produkt č. A30, tak ako je uvedené v podmienkach voucheru. Produkt A31 je fotokniha s orientáciu na šírku – voucher je možné použiť, bude však účtovaný príplatok 3,0 Euro – podľa pravidiel voucheru. Minimálny počet strán je 24 , vo Vašom prípade budú posledné 3 strany prázdne, z technologických príčin nie je možné vyrobiť fotoknihu s menším počtom strán.

Alena

Dobrý deň. keď si objednám fotoknihu so 104 stranami a budem mať vyplnených iba 92 strán, ostatné strany mi prídu prázdne alebo sa dá urobiť kniha aj s menším počtom strán? (presne koľko je vyplnených).

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ si zvolíte na začiatku vytvárania návrhu 104 stranovú fotoknihu a vložíte fotografie iba na prvých 92 strán, bude fotokniha vytlačená s prázdnymi zvyšnými stranami. Pri vytváraní návrhu si však môžete nastaviť 88 alebo 96 stranovú fotoknihu ( počty strán sú nasobky 8 ) a použiť voucher na 104 stranovú fotoknihu.

marian špálek

Dobrý deň.Kúpil som 3ks vouchery na fotoknihy. Môžem všetky odoslať pod jednou objednávkou?

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, môžete použiť 3 ks voucherov na 1 objednávku v 3 ks kopií fotokníh.

Beáta

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je v poriadku ked mi tu ukazuje stále Objednávka tohto tovaru ešte nebola dokončená! … ked už objednávka bola zaslana aj prijatá ? a áno kod voucheru som zadala v druhom kroku ako bolo písané ..Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Status objednávky sa zmení až pri expedícii tovaru, keď bude voucher uplatnený v systéme Zlavomatu.

Lucia Moravčíková

Prosim vas ako je mozne ze sme dnes isli po knihu a nikto nam neotvaral

FotoMagica

Počas mesiacov júl a august osobný odber nie je možný v piatok . Navyše ste navštívili miesto osobného odberu počas obednej prestávky . Každopádne, fotokniha bola do pár minút odovzdaná .

Amália

Dobrý deň. Skúšala som stiahnuť vašu aplikáciu na vytvorenie knihy. No ani v MACu a ani vo windows 7 mi to nejde. Vyskočími že je chybný súbor.
Ako mám postupovať ?
Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Aplikácia je určená pre platformu Windows. Prosím, kontaktuje našu zákaznickú podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ a zašlite konkrétny popis chyby, resp. screenshot obrazovky, pokúsime sa Vám pomôcť.

Maria Valovicova

Dobry den, pri tvorbe knihy som omylom zadala spiralove viazanie.Chcem sa spytat ci sa to da zmenit na tvrdu vazbu, nakolko uz mam knihu hotovu (A23 72STR).Dakujem za odpoved aj rychle a kvalitne spracovanie vsetkych predchadzajucich knih

FotoMagica

Zelame pekny den. Je nam luto, ale z technologickych pricin nie je mozne menit typ vazby po vytvoreni navrhu fotoknihy . Mozete vsak odoslat objednavku ak Vam vazba vyhovuje , voucher Vam budeme akceptovat.

Mišička

Dobry den.
Nerozumiem celkom zneniu Priplatky:

„V prípade objednania fotoknihy s orientáciu na šírku (s voucherom pre produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku ) bude účtovaný doplatok vo výške 3 €.“

T.z. ak si voucherom objednam fotoknihhu A30 tak ako je dana, na vysku, musim doplatiť 3€? Da sa zmenit v programe na šírku? Ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. V akcii je fotokniha s orientáciou na výšku. Pokiaľ si však objednáte fotoknihu s orientáciou na šírku, bude doplatok 3,0 € .

Sandra Tomasova

dobry den ale ked si nieco objednam tak to pride k nam domov abo na vasu pobocku? skoro pred pol rokom som si objednala fotoknihu cez zlavomat a stele mi nic neprislo. ak by sa dalo povedat ze ste to mali dostat na sklad tak sa pre to da este prist??(nejdu mi mekcene a dlzne)

FotoMagica

Dobrý deň. Objednávka Vám bude doručená kuriérom, alebo pripravená na osobný odber na pobočke podľa toho. čo si zvolíte. Objednávky sú doručované do 10 pracovných dní. nie je možné aby nebola doručená alebo pripravená na osobný odber. Pravdepodobne ste objednávku neodoslala správne, pre viac informácií prosím kontaktujte našu zákaznícku podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Radovan Minarcik

Dobrý deň, je možné uplatniť kupón a následne doplatiť strany navyše oproti zakúpenému kupónu? Napríklad doplatiť 4 strany. Aká je potom cena za dvojstranu navyše? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Pridávať je možné po 8 stranách, cena za 8 strán za fotoknihu A4 sú 3,0 € a za Xl fotoknihu 4,0 € .

Petronela

Dobrý deň. Na MAC to nejde ?

FotoMagica

Dobrý deň. Aplikácia je určená žiaľ iba pre väčšinovú platformu Windows.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore