Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Odstránenie kruhov pod očami

4,6 / 5 Inštitút Estetickej Medicíny Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Majka

dobry den
chcem sa opytat ked mam kruhy take od narodenia hlavne pri koreni nosa su tmave a celkovo mam velke oci ale kruhy okolo celych oci neviem t asi dobre opisat zmiznu mi po aplikacii tohtovyrobku alebo len ostanu jemnejsie ? pouzivam krem nakruhy ale stale su tam kedze to mam vrodene neviem ci je to vhodne pre mna

Pallova

Dobry den, kruhy vieme korigovat akekolvek, aj rozsiahle aj hlboke, pokial nemate vyrazne opuchy, vacky pod ocami ci vyrazne ovisnutu kozu. Ak su naozaj hlbokr, tak pouzitie 1ml vyzaduje este doplnenie viskoznejsieho materialu do hlbsich casti kruhu. Redensity 2 odporucam aplikovat maximalne 1ml pod obe oci.

varelu

Je vhodne absolvovat zakrok aj pocas dojcenia?

Pallova

Nie je to kontraindikovane, ale neodporucam, kvoli moznej infekcii..

matia

Dobry den/podvecer…,
mam3otazocky.Rada by som vedela, ci bude stacit 1ml na obidve oci.A druha:,,Mala som vypln pred 2rokmi inou .myslite si, ze uz sa to vstrebalo? Material sa mi nezdal vhodny, preto chcem vyskusat Teosyal.A nakoniec, ci budem mat velke modriny, nakolko chcem cestovat kratko po zakroku.Predtym som nemala, no material bol aplikovany tesne pod kozu, co malo za nasledok klobasy pod ocami.Dakujem Vam vopred.Potencialna klientka.Matia

Pallova

ano stacit bude, je to maximum, co sa aplikuje, aplikuje sa do hlbky a preto nevytvara klobasovy dojem a ci bude modrinka ja netusim, je to vzdy neocakavane, v priemere kazda tretia pacientka ma malu modrinku, kazda desiata vacsiu.

Eda

Dobrý deň
zaujímalo by ma, či je táto metóda účinná aj v prípade veľkých klesnutých kruhov pod očami a aj s vačkami.

Pallova

V istej miere ano, akykolvek pokles ci prepad kruhov vieme vyplnit, otazne je do akej miery su velke vacky a opuchy pod ocami, v takom pripade radsej odporucame chirurgicke riesenie. Ak chcete poradit priamo, poslite nam prosim vasu detailnu fotku na iem@iem.sk.

Dáša Zrníková

Prosím vás o informáciu koľko ml TEOSYAL Redensity II Eyes je v cene zľavy…nikde som túto info nenašla

Pallova

1 ml

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore