Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zázrak z prírody: kokosový olej

4,5 / 5 Biosvet Nové Zámky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Ivka Sykorova

Dobry den, je mozne zaslat kokosovy olej i do CR.
 Dekuji

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Sykorova,

veľmi nás to mrzí žiaľ po zlých skúsenostiach s dopravou nie.

Valeria

Dobrý deň objednala som si olej zaplatila som prevodom aj poštovné. Teraz mi došli voucheri ale neviem ako si ich mám uplatniť, musím si znovu spraviť objednávku. Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Pekný deň Valeria,

ak ste si už u predajcu objednávku vytvárali prosím kontaktujte ho a postup Vám upresní. Email: biosvetnz@gmail.com
tel. číslo: +421 911 204 329.

Roman Habočík

Dobrý deň,
vytvoril som objednávku cez e-shop Biosvet, do poznámky som zadal aj kódy z voucherou. Potvrdzovací mail mi tiež prišiel. Ako platbu som v objednávke uviedol Platba prevodom, je to problém, dúfam že nie nakoľko mi stále svieti pri objednávke stav Čakanie na platbu bank. prevodom.

BioSvet

Dobrý deň, je to v poriadku, olej Vám pošleme v priebehu budúceho týždňa.

Rao Hrúzik HomeVolf

Uz zaplatené paypal 2× 1000ml a prijdem k Vám osobne odber tento týžden alebo az pondelok. Budete u vás obchod otvorené stále?prosim napíšte mi odpoved ďakujem Radka

biosvet.info

Dobrý deň.
Áno, v pondelok 13.7. môžete prísť, budeme otvorení od 9:00 do 17:30. Prosím prineste so sebou čísla voucherov ktoré Vám poslal zľavomat. Nám neplatíte,zaplatili ste za voucher zľavomatu. Ak budú vouchery v poriadku, tovar vám vydáme.
Pekný večer.

Rao Hrúzik HomeVolf

Ešte opýtam sa môžete prísť týžden pondelok 13.7.2015 osobne odber prosim napíšte mi odpoved ďakujem Radka

Rao Hrúzik HomeVolf

Pekný den, mala záujem kúpiť kokosový olej 2× 1000ml a môžete osobne odber ihneď ? Prosim napíšte mi ihneď odpoved ďakujem Radka

biosvet.info

Dobrý deň,
môžete si zakúpiť vouchre na olej a s číslami voucherov prísť zajtra k nám do predajne. Pracovníčka ich overí a keď budú v poriadku môžete si olej samozrejme vziať. Otvorení sme zajtra od 9:00 do 17:30.
Pekný deň.

Adriana

Prosim Vas, ako treba po otvoreni skladovat?
Dakujem

biosvet.info

Dobrý deň.
Olej môžete skladovať na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia. V týchto horúčavách sa olej rozpúšťa, preto ak je úplne roztopený radíme dať najskôr stuhnúť do chladničky a potom ho môžete vybrať a uchovať aj mimo chladničky.
Pekný deň.

Zuzka

Dobry den, zaplatila som vouchery a spravila som objednavku vo vašom e-shope…prišiel mi kod voucheru do mailu, ale ja už som to vyplatila skor, čiže kod som do poznamky nevložila..pride mi balik aj tak?

biosvet.info

Dobrý deň,
pošlite prosím mailom čísla voucherov. Samozrejme balík vám potom pošleme.
Pekný deň.

Deniska

dobrý deň. chcela by som sa opýtať, že aký ma olej dátum spotreby, dakujem

biosvet.info

Dobrý deň,
dátum spotreby je 15.2.2016.

Zuzka

Dobry den, uskutočnila som objednávku cez zlavomat kokosovy olej 1kg , nie cez e shop..je to nejaky problem? už som to vyplatila cez bankovy prevod aj poštovne 2,99e…ako dalej pokračovat? dakujem

biosvet.info

Dobrý deň,

cez zľavomat ste si zaplatili vouchery na oleje. Ďalej je potrebné postupovať podľa popisu-vyytvoriť objednávku v našom e-shope a do poznámky je potrebné uviesť čísla voucherov na olej a poštovné.

Monika

Dobry den,

chcem sa spytat, ci ide o kvalitny, panensky za studena lisovany olej.
Dakujem

BioSvet

Dobrý deň,
nie nejde o kokosový olej lisovaný za studena.
Kokosový olej neutrálny je taktiež kvalitný, slúži však najmä na účely varenia.
Tento kokosový olej sa spracováva, lisuje zo sušenej dužiny s použitím mierne zvýšenej teploty do 60–80 stupňov. Zvýšením teploty sa zlepšuje lisovateľnosť a výťažok vylisovaného oleja. Na druhej strane zvýšením teploty dochádza k strate aromatických látok, vône. Čo sa týka kvality zloženia samotného oleja, je rovnaká ako u panenského, nakoľko kokosový olej je najstabilnejší tuk z rastlinných olejov, má extrémne vysokú tepelnú stabilitu a odoláva teplotám nad 180 stupňov. Použitie mierne zvýšenej teploty pri lisovaní nemá žiaden vplyv na kvalitu zloženia oleja samotného, ovplyvňuje len obsah aromatických látok a teda vôňu. Ani bežný kokosový olej, podobne ako panenský sa nikdy v skutočnosti „nerafinuje“ čiže nepoužíva sa metóda hydrogenácie za účelom zvýšenie stability, nakoľko vylisovaný kokosový olej obsahuje 95% nasýtených tukov, je vysoko stabilný a molekuly nasýtených mastných kyselín jednoducho nie je možné viac hydrogenovať.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore