Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zájazd do Národného parku Plitvické jazerá v Chorvátsku

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Ľuba Balajová

Ponúkate aj iné víkendové termíny? Napr. v mesiacoch júl, august? Mali by sme záujem, ale v neskorších termínoch. Do budúcnosti plánujete nástupné miesta aj v Trenčíne?

CK Agama

Dobrý deň,

áno, určite budú aj ďalšie termíny tohto zájazdu. Najbližší bude 26.8. – 28.8.
V júli ponúkame tento zájazd s kúpaním v Crikvenici – jeden deň sú Plitvické jazerá a druhý deň sa kúpeme. Nájdete ho taktiež na zľavomate.
Bohužiaľ nástupné miesto Trenčín neplánujeme realizovať ani v budúcnosti, máte ale celkom dobré spojenia do Bratislavy.
Pekný deň.

Dominika

Dobrý deň, iné nástupné miesta niesú dostupné ? napr. Trenčín alebo Bánovce nad Bebravou? Mali by sme záujem, ale v prípade že nástupné miesta nebudú k dispozícií nebudeme sa môcť pravdepodobne zúčastniť, čo nás mrzí :(

CK Agama

Dobrý deň,

bohužiaľ tieto nástupné miesta nebudú realizované. Iba Nitra, Sereď, Trnava a Bratislava. Nie je ale problém prísť aj z Trenčína do Bratislavy, máme veľa klientov, ktorí cestujú napr. aj z Popradu do Bratislavy a potom s nami na zájazd. Spojenia z Trenčína máte dobré.
Pekný deň.

Monika

Dobrý deň,

chcem sa spýtať, či máte, resp. či máte v pláne aj iné termíny ako 24.06. – 26.06. 2016. Zájazd sa mi veľmi páči, len termín mi žiaľ nevyhovuje. Ďakujem pekne za informáciu.
Pekný deň prajem.

CK Agama

Dobry den,

Na tento zajazd mame dalsi term in 14.7.-17.7. Je to spojene aj s kupanim v Crikvenici. Dalsie terminy budu v auguste a septembri. O presnych datumoch sa mozete priebezne u nas informovat.
Pekny den.

Jiří Kuchta

Jaký je časový plán ? Informace o tom že odjezd je v pátek je naprosto nedostatečná, obdobně u příjezdu. Možná že se vám to bude zdát podivné, ale stále jsou ještě lidé kteří chodí do zaměstnání.

CK Agama Žabenský

Dobry den,

Odchod je v piatok vecer okolo polnoci z Bratislavy z piatka na sobotu. Prichod v nedelu rano medzi 3–5 hod v zavislosti od dopravnej situacie. Presne informacie o odchode posielame vzdy 5–7 dni pred planovanym odchodom.
Pekny vecer.

Vierka

Nechápem to ,je tu napísané na 3dni,ale mne to vychádza len jeden deň,pretože v piatok v noci sa odchádza,sobota je prehliadka a v noci je odchod domov,pretože už v nedeľu ráno budeme na Slovensku.Tak ako to je?

CK Agama Žabenský

Dobry den,

V cestovnom ruchu sa podla zakona uvadza dlzka zajazdu aj s cestou tam aj naspat, na zajazde ste od okamihu vycestovania az kym znova nevystupite doma. Uvadza sa to aj v pripade, keby je nastup 5 minut pred polnocou a vystup 5 minut po polnoci a uvadza sa to na cele dni.
Pekny den.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore