Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hĺbkové čistenie pleti 4 v 1 a diamantová mikrodermabrázia

4,2 / 5 BHS Studio, s. r. o. Žilina  (mapa)

Prehľad ponuky

Varianty (2)

Čistá pleť je krásna pleť, to je tvrdenie, ktoré by určite patrilo medzi kozmetické desatoro, ak by nejaké existovalo. A keďže bežné čistenie je niekedy málo, tak sú tu aj ďalšie procedúry, ktoré vašu pleť vyčistia do krásy!

Hĺbkové čistenie a mikrodermabrázia sú omnoho efektívnejšie metódy čistenia pleti ako bežné odličovanie, no treba si pre ne zájsť do salónu. 

V BHS Studio v Žiline môžete svojej pleti teraz dopriať dokonalú čistotu vďaka hĺbkovému čisteniu Mikro Silver technológiou. Vďaka technológii Mikro Silver na vláknach kefky je čistenie hygienické a antibakteriálne.

Vaša pleť bude hladšia, zdravšia a žiarivejšia. Takéto hĺbkové čistenie je 10 × účinnejšie ako bežné, ručné umývanie tváre. S viac ako 7 000 pohybmi za minútu dokáže odstrániť nečistoty z tváre bezo zvyšku.

A pokiaľ máte pocit, že okrem očistenia potrebuje vaša pleť aj omladiť, je tu vákuová diamantová mikrodermabrázia, ktorá odstráni z pokožky odumreté bunky, nedostatky, pigmentové škvrny a zjemní vrásky.

Táto nechirurgická procedúra obnovuje pleť vďaka použitiu sterilných diamantových hlavíc, ktoré trú a obrusujú najvrchnejšiu vrstvu pokožky. Naštartuje sa tak obnova buniek a tvorba kolagénu, ktorý pleť spevňuje. Následné terapie sú zamerané na hĺbkovú hydratáciu pokožky.

Ďalšie ošetrenia:

Počas procedúr je používaná profesionálna lekárenská kozmetika značky Bioderma, ktorá má rôzne rady pre rôzne typy pokožky, takže ošetrenie bude prispôsobené vášmu typu pleti.

Hore