Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Tvorba webstránok – ročný online kurz s certifikátom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Martin R.

Dobrý deň, chcel by som sa len spýtať, či dostanem na konci kurzu aj oficiálny cerfikitat alebo len v elektronickej podobe.? Ďakujem.

Easy Excel

Dobrý deň, pán Martin. Budete si môcť zvoliť, či chcete tlačený certifikát alebo digitálny. Certifikát bude vydaný po dokončení všetkých lekcií a slúži ako potvrdenie o zvládnutí kurzu.

Simona

Dobrý den chcela by som sa spýtať, kurz je robený cez internet alebo niekde na ,, kamennom mieste ?

Easy Excel

Dobrý deň, pani Simona. Kurz je robený cez internet. Skladá sa z videí, ktoré si pozeráte cez svoj internetový prehliadač :-)

sue

Dobrý deň, prosím, naučím sa robiť vo vašom kurze napríklad aj nejakú web stránku, ktorá by slúžila na predaj rôznych výrobkov? ´dakujem.

Easy Excel

Dobrý deň, vďaka za otázku. Bohužiaľ, vytvoriť eshop na predaj výrobkov je už pokročilejšia téma a nie je zahrnutá v kurze.

Jana

Dobry den, ake programove vybavenie je potrebne mat na uplatnenie v praxi ?
Dakujem

Easy Excel

Dobrý deň, pani Janka. Na zvládnutie kurzu stačí mať nainštalovaný internetový prehliadač Chrome a editor kódu Notepad++. Oba tieto programy si stiahneme a nainštalujeme spolu priamo vo videách.

Barbora

Dobrý deň, prosím Vás dátum 31.3.2018 je dátum do ktorého by som mala kurz aktivovať? Alebo ho môžem aktivovať hneď bez toho aby mi už plynula doba začatia kurzu.

Ďakujem

Easy Excel

Dobrý deň, pani Barbora, vďaka za otázku. Kurz je potrebné aktivovať do konca platnosti voucheru (v tomto prípade do 31.3.). Od momentu uplatnenia voucheru Vám začne plynúť rok prístupu do kurzu. Teším sa na Vás v kurze :-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore