Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Prístrojová biorezonancia aj s diagnostikou a terapiou

4,6 / 5 RNDr. Olívia Švolíková Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
František Hnilica

Je možné vyšetrenie za cenu v zľave i keď je ponuka na zľavomate vypredaná?

RNDr. Olívia Švolíková

Kontaktujte ma telefonicky, možno bude nejaká zľava možná.
0903 745 112

Karmela Ludvigova

dobrý den,,ja stale priberam,nie je to štitna žlaza,ani jedlo,dávam si pozor,aj chodím dost,,ale som ako by zavodnená,,a stále mám problém s moč.cestami ,chodím k lekerke,,ale ma to moc trápi,,,je tu riešenie aj v tomto prípade,,dakujem pekne,,

RNDr. Olívia Švolíková

Treba nájsť príčiny Vašich problémov, na fyzickej, ale aj psychickej rovine. Práve tým sa zaoberá alternatívna medicína a aj biorezonancia, ako jedna z metód. Na základe diagnostiky sa potom doporučí liečba.

Jan Striho

Dobry den,
Súčasťou je záverečná správa s doporučeniami a návrhom na ďalšie terapeutické postupy. To znamena, ze kazdy, koho vysetrite je automaticky chory/ma nejaku poruchu?
Toto mi pride ako dalsi vymysel, kde vam urobia nejake vysetrenie a potom vam chcu natlacit vyzivove doplnky. Kolky tych terapii treba potom absolvovat? Ak je take lahke liecit choroby, preco toto nepouzivaju aj normalni doktori? Pacienti by si boli urcite ochotny za to priplatit.
Ak Vase vysetrenie neurci moje zdravotne problemy, o ktorych viem, alebo terapia ich neodstrani, tak garantujete vratenie penazi?
Dakujem.

RNDr. Olívia Švolíková

Dobrý deň,
Biorezonančný softvér rôzneho typu používa veľa lekárov aj na Slovensku, často ako súčasť diagnostiky a následne liečby pre svojich pacientov./ alergologické, kožné, pediatrické ambulancie/
V Nemecku je biorezonančná terapia preplácaná zdravotnou poisťovňou, aj keď len u detí. Každý kto sa vyšetrí biorezonanciou nemusí byť chorý, ani mať „poruchu“. Často sú ľudia vystresova ní, unavení a práve terapia vie v tomto pomôcť.
Doporučenia v záverečnej správe sa netýkajú výživových doplnkov, môžu to byť napr. doporučenia ohľadom životosprávy, prevencie, doporučenia merať si krvný tlak, kontrolovať cholesterol, alebo starať sa o chrbticu, alebo navštíviť klasického lekára. Ostatným otázkam celkom nerozumiem. Ak máte nedôveru, prečo si chcete nechať potvrdiť svoje problémy biorezonanciou. V tom prípade sa treba liečiť klasickou medicínou. Ani tam Vám nikto nezaručí, že po jednej návšteve u lekára budete zdravý. Želám Vám pevné zdravie a v tomto predsviatočnom období najmä pokoj v duši

Tibor Vass

Dobry den. Mam strojcek na srdci mozem ist na vysetrenie.

RNDr. Olívia Švolíková

Tak, ako je to popísané v ponuke, v časti kontraindikáci­e, nie

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore