Čo vznikne, keď prepojíte slovenskú a andskú kuchyňu? No predsa kulinársky zážitok, na ktorý budete dlho spomínať!
Vyberte sa na gastronomickú cestu okolo sveta bez toho, aby ste vytiahli päty z Bratislavy. Navštívte unikátny rodinný podnik Chucho a ochutnajte špeciality, ktoré sú inšpirované slovenskou a juhoamerickou kuchyňou. Čaká vás trojchodové menu, vybrať si môžete vegetariánsky alebo mäsitý variant. Obe menu budú doplnené pohárom červeného alebo bieleho vína.
V ponuke nájdete aj otvorené vouchery v hodnote 20 € alebo 40 €, ktoré môžete využiť na akúkoľvek pochúťku z nápojového aj jedálneho lístka. Pozvite svoju amar alebo svojich amigos a užite si tento nevšedný zážitok s tými, na ktorých vám záleží!
Vegetariánsky variant
Predjedlo: Hubové carpaccio so šalátom a mangovým balsamicom
Hlavné jedlo: Mrkvové quinoto s tvarohom, jablkom a semienkami
Dezert: Banana Foster s vanilkovou zmrzlinou
Mäsový variant
Predjedlo: Choripan, mleté bravčové mäso s mozzarellou s chimichurri
Hlavné jedlo: Bravčové mäso v kávovo-vínovej omáčke s cícerovým pyré a šalátom
Dezert: Crema catalana Coco-Mango
Chucho: Fusion Bistro s dobrou energiou
Chucho Bratislava je rodinný podnik Simony a Emilia, ktorí získali cenné skúsenosti v Ekvádore, kde prevádzkovali luxusný hotel. Práve tu pochopili, aké dôležité sú pre existenciu podniku kvalitné služby a jedinečný zážitok sprostredkovaný klientom. Dnes s hrdosťou zdieľajú vo svojom bistre svoju vášeň pre dobré jedlo so všetkými, ktorí sú pripravení trošku experimentovať.
Ich jedlo je spojením andskej a slovenskej kuchyne. Vo Fusion bistre sú všetky jedlá pripravované so starostlivosťou, zmyslom pre detail a s použitím čerstvých surovín z miestnych zdrojov. Práve toto vytvára chuť, ktorá je známa a jedinečná. V Bistre sa každý pracovný deň podáva aj mäsité a vegetariánske obedové menu.